VIDEO: mine tanker bag AW-14....

Julie Zangenberg – TV PRISEN 2014

JulieBTD2111_highres

foto
Smuk, talentfuld og altid super sød – Julie Zangenberg har det hele hvis du spø’r mig. Oven i hatten har hun også god stil – og det viste hun endnu engang, da hun i går var til TV PRISEN. Julie var til TV PRISEN fordi serien Heartless – hvor hun spiller hovedrollen – var nomineret til prisen som “Årets tv-serie”. Heartless vandt desværre ikke – men det gjorde Julie til gengæld med sin stil og looket. Hun var aftenens stjerne – smukt stylet i en kjole fra Rikke Gudnitz Couture og de perfekte JEWLSCPH diamantøreringe med 6.15 carat diamanter (32.799 kr.). Hår og makeup lagt af Signe Eflund – meget meget elegant og lækkert look.

Udover at Julie har god stil når hun går på den røde løber – så har hun også god stil til hverdag og ved hvad der klæder hende. Måske du husker jeg havde besøg af hende i “Mais smykkesofa” forleden? Hvor jeg netop snakkede med hende om hendes hverdagsstil og hvordan hun fuldender den med de perfekte smykker.Julie01

Gense videoen herunder – og lad dig inspirere af Julies stil.

OBS: HUSK  du kan se mange flere videoer om smykker og smykkestyling på vores YOUTUBE kanal
Screen Shot 2014-08-16 at 17.17.04

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: mine tanker bag AW-14....